You and I

Från och med idag äger jag ett visum som ger mig
rätten att vistas som turist i Indien i sex månader!!!
.
Nyår är på ingång och det firas med ett spontant kameraköp! Eller nja inte riktigt kanske, mer när jag i morse insåg att Taj Mahal faktiskt ligger i Dehli och att jag dit ska åka måste jag kunna dokumentera!! Men innan dess ska Västra Götalands i sär klass snyggaste Nyårstårta dokumenteras och ätas! Fast det vet ingen om en, att tårtan kommer bli så grym, förutom jag och Adam som ska lyckas göra den. Handlat har vi gjort nu, på Maxi lite lagom sent så att alla andra som också vill handla inför nyår skulle ha stuckit! Tog "genvägen" över isen och provade de nya kameraköpet, tror föresten att min kamera får kallas för "Tant Brun"


Allright

Hmm... God mat, gott sällskap, gooooda planer!!
.

I Fought In A War

Sista kvällen, sista måltiden, sista stunden på sängkanten, sista "delandet" av livstankar,
sista titten på Tette som sover med "Råtta i handen"... Är det så här det känns att flytta
långt bort från käraste familjen!?!

Old Town

.
Det fanns alldeles för mycket choklad och Tomteskum på jobbet idag!!! Ont i magen!?
.
I kväll ska det bli en kvinnlig klassåterträff!! :D De årliga julklappsleken! Jag har hittat alla mina paket i mitt rum så det kan bli spännande och se vad som händer, om brudarna uppskattar mitt "skräp"! Ser i alla fall mycket fram emot att träffa alla bruds igen! Lite sång, musik, skrik, glögg och paket-krig, kan bara sluta i härligheter och skratt!
.
Skratt var det även mycket av kvällen bilden är ifrån! Hos Elodie i Paris! Rekommenderar varmt Elodie och hennes vänner, stackars alla er som inte får träffa dem! Nästan värt att ni tvångsbesöker dem!
.
.
:)

Wavin' Flag-Coca-cola Celebration Mix

.
Nu i tågförseningarnas tid är det skönt att veta att idag var årets mörkaste dag! Nu är det ljusare tider på gång! Inte minst i Indien! Jag har städat och packat och ordnat med viktiga papper idag, och inte minst vaccinerat mig lite till. Så fascinerande de där med sprutor tycker jag, det är synd att de tar dem i armen så att man inte kan se noggrannare på nålen och när de sprutar in vätskan!
.
Idag ska det slås ett slag för mannen utan hatten fast med katten i arp! Sorgligt men sant så ska jag erkänna att jag börjar sjunga med lite i låtar jag inte lagt till i listan... "Singing forever young..." (Aj aj?!)
.
Peace out!!!

I'm Gonna Be (500 miles)

.
MATILDA KOM TILL ALINGSÅS!!!!!
.
Idag har jag tagit en spruta! Så otroligt trevligt för jag får nästan aldrig ta sprutor! Blev så väldigt vaccinerad när jag var liten att min första spruta under hela skolgången var svinis som jag tog förra året! Äntligen börjar sprutorna komma lite mer regelbundet, i morgon blir det fler! En till positivt sak med att resa, sprutor!
.
Vill också säga att jag har fått världens finaste julklapp av B.Davis! Slå den om ni kan!!!
.

MATILDA KOM TILL ALINGSÅS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MATILDA KOM TILL ALINGSÅS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MATILDA KOM TILL ALINGSÅS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
VI behöver lite fler som du i Alingsås!!!
.
.Bästa billåten ever!!! Roadtrip here I come!!!
.
"If i get drunk yes i know i'm gonna be
I'm gonna be the man who gets drunk next to you"

Rebel Heart

Idag är en sådan här otroligt vacker dag... Om ni lyssnar på låten "Rebel Heart-The Corrs" Så förstår ni förhoppningsvis dagens feeling. Lugnet, harmonin och vinterkylan, tända ljus och irländska melodier. Behöver jag säga något mer?!
.

Now We Are Free

.
Kreativ Kväll! Ensam kväll hemma= Penslar, färg & en gran(?!)
Ja, innan jag blev ensam så fick jag agera frisörtant åt mina systrar, 50-tals teams (och bollarna som står i bakgrunden är super fina, Helena har gjort dem till dagens bröllop, många lyckönskningar till brudparet!). Men tillbaka till målandet, det är så trevligt att kleta lite färg på ett papper då och då. Dagens klet ska bli till jul-paket-pynt och kanske en present.
.
Kvällen tog dock inte slut efter målandet, det låg en film på bordet som skulle ses, (den handlade inte om vindkraftverk) mer om "brutalt-dödande-killar", men en mycket bra "brutalt-dödande-killar-film" kanske till och med någon tår i slutet, eller var det bara "trött-tåren"? Ja, jag var ju trött, men inte så trött!
.
Resultat:
Lyckad-ensam-hemma-kväll!

Woods

B.Davis and P.Saywer have had their up's and down's, this is definitely a down one

Circle of Life

Alldeles nyss lekte min lillebror lejon och slickade mig på kinden och på foten!
.
Lion King London Live

Send Me On My Way

Höga höjder kan vara det bästa som finns! Igår var det mys med tågluffarna!
.
De senaste dagarna har det varit helt fantastiskt väder! Kallt men fantastiskt! Trädens grenar är fyllda av tjock frost och snön är lika lätt som bomull när man kastar upp lite i luften! Visst blir det lite extra mysigt hemma när det är ett riktigt snöväder ute. Lite opassande bild idag då kanske men eftersom att jag inte har en kamera får jag bjuda på lite glimtar från tågluffen istället!
Höga höjder är det bästa som finns!
Lite extra kärlek till Gullvivan idag!

RSS 2.0