Fine Line

Klart som fan att det inte är bra!Still Laughing

Här om dagen efter att ha suttit och letat vandrarhem, kikat på kartor, skrivit "bra-att-ha-med-grejer" listor, druckit te och ätit morotskaka insåg jag senare på kvällen att jag måste lära mig franska. Så sagt och gjort, idag har jag varit på Biblioteket och lånat en franska bok för nybörjare och en "Lär dig franska på en timma" och den sistnämnda är helt fantastiskt rolig. Man får säga efter den franska kvinnan som säger olika meningar och efter en genomgång så får man sjunga alla fraser till "Klatschiga" melodier. Perfekt underhållning när man gör tråkiga saker till exempel som att diska.
Don't Look Back In Anger

Riset kokar, kycklingen steks, tvättmaskinen är igång, dammsugaren står framme, himlen är ljus och blå samtidigt som regnet slår som spön i min trädgård, Alingsås tidningen ligger på bordet och jag dansar runt i köket till Oasis.... Livet är så härligt när man får slänga lite med håret och snurra runt tills man blir yr!


.

Blame It on My Youth


Några av mina favorit minuter under dagen är när jag får tid att, välja ut ett riktigt bra album bland mina Lp-skivor, känna doften av skivan när jag drar ut den ur fodralet, det är sant, alla LP-skivor doftar, speciellt de nya, och placera den i spelaren, öppna fönstret, lägga mig i sängen och låta musiken ljuda medan jag grubblar över vad som ska hända här next. I kväll fick kära Dolly äran att fylla mitt något enigt de skånska måtten stökiga rum med toner, lite country musik framåt midnatt slår inte fel, men Dolly blir inte till någon större hjälp med grubblandet, det är sällan någon annan artist i min hylla blir det, men de håller mig gott sällskap.
Mitt största problem för tillfället, som tål att grubblas över har med pengar att göra. Just att det har med pengar att göra, gör mig tokig! Pengar styr mitt liv! Men i alla fall, jag har ägnat dagen åt att planera den något spontana tågluff jag ska ut på i Oktober, det som slog mig idag var hur dyrt det faktiskt kommer att bli, vad ska jag få tag på alla dessa pengar ifrån?! Jag kan inte ställa in resan, för då blir jag en så där person som säger att den ska göra en massa saker men aldrig gör dem och det står inte på min lista att bli en av dem. Nä, resan som står som nummer 36 på "listan" ska bli av och innebär det att jag får gå utan mat några dagar så ska väl det inte vara så farligt, ingen har väl dött av att vara utan mat en kortare period? Dessutom har jag h ört att det som inte dödar det härdar! Planen är, strunta i pengarna, det kommer säkert lösa sig på något vis, är det någon gång i livet man ska ta lite risker är det när man är ung, kan alltid skylla på det senare i alla fall...
Stay Gold

Nature's first green is gold,
Her hardest hue to hold.
Her early leaf's a flower;
But only so an hour.
Then leaf subsides to leaf.
So Eden sank to grief,
So dawn goes down to day.
Nothing gold can stay.
-Robert Frost
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0