How Peculiar

I morgon smäller det! Dags att trotsa bombhoten och andra faror för att äventyra lite. Packningen är snart klar och iPoden laddad. Senare i kväll borde pirret i magen smyga sig fram. Mina förväntningar är lagom höga, men let's face the fact, kan det bli tråkigt med mitt sällskap?! Skulle inte tro det, jag åker nämligen iväg på det här äventyret med två helgoa vänner, vill slå ett extra slag för dem! Ni är the greatest! Så med bra sällskap och lite Escapology och lite Abbye road så kan väl inget gå snett!!!

Feeling A Moment

Morgonmys! Tack vare mitt morgontidiga jobb vaknar jag tidigt även på dagar då jag är ledig! Som idag... Kl sju vaknade jag med täppt näsa och tjock hals men vad gör det när jag var ett knapptryck från att se en episod av How I met Your Mother!? Så efter lite Oleum Basileum och tjugo minuters skratt fortsatte jag mitt morgonmys med favorittröjan, halsduk, knut på huvudet, te och tända ljus med en filt i soffan framför Smallville... Det blir nog helt enkelt en "kurera-sig-dag" idag. Happyface på de!!!<3
.
Igår var jag med om en en mycket trevlig kväll... Freja och Torre kom över för en stunds prat om resan som by the way startar om exakt en vecka!!!!! Ja men för att komma till saken så var det så att min lilla syster var hemma och jag hade lovat att hålla ett öga på den lilla krabaten på fyra år. När mina vänner dök upp satt hon och kikade på en film och visade sin blyga sida. Det som är lite lustigt med henne är att hon alltid observerar alting innan hon släpper loss och när hon väl släpper loss, då är är hon allt annat än blyg. Vi satt allihopa och åt lite fika och helt plötsligt utan minsta förvarning utbrister Esther... "Ska jag visa mitt rum?" Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, skrattet bara bubblade över... I alla fall så ville Freja och Torre gärna se Esthers rum och vi fick se allt! Freja blev väskansvarig och Torre fick ta hand om dockorna. När jag senare skulle lägga Esther berättade hon entusiastiskt om hur fantastiskt snygg Torres tröja med dödskallar var "Den var så cool!!!!" Och idag, så berättade mamma att de var de enda Esther pratade om, hur cool Torres tröja var " Den till och med lyser i mörktet!!"
.


RSS 2.0