White Blank Page

I veckan ska jag åka till Maxi Stormarknad och köpa flyttlådor. Förstår ni FLYTTLÅDOR!!! Inte ens jag förstår detta. Innan Jul ska mitt rum vara nerpackat. Innan Jul ska alla mina tavlor, prylar, kläder och annat smått och gott ha sin specifika plats i en flyttlåda gjord av papp. Det är inte så att jag ska flytta, jag ska bara ge mig av i drygt tre månader men "flyttpackas" ska det göras ändå. Förstår ni vilken grej! Min första egna flyttlåda! Min "första flytta hemifrån" är nog inte så långt borta, jag ska bara "öva" i tre månader först då jag ska bo i Indien och gå en bibelskola tillsammans med ett gäng andra. Inte vet jag riktigt vad jag ger mig in i men vad spelar det för roll. Lite äventyr har väl ingen dött av. Är det inte dags att prova vingarna lite!? Dyka i vattnet eller kanske till och med dyka rätt upp i himmelen?!

Foto: Saga Aginger

Ain't no SunshineI wan't to dance with somebody

The ultimate day to celebrate the last day as a child and eighteen well lived years! (Nu var det några månader sedan men vem bryr sig, inte jag för det var AWESOME!!!)
.
  • Roadtrip med härligaste polaren i gosigaste bilen
  • Dönande musik
  • Pannkakor
  • Havsvind i håret
  • Utlandssightsing
  • Födelsedags sång
  • Oväntat sällskap
  • GRATIS GLASS!!!!!
.
.
Dagen idag då?!? 11/11-10
Idag är en dag att komma ihåg, en milstolpe att se tillbaka på, ett steg i en ny riktning... Jag har postat ett otroligt viktigt brev! Håll alla tummar och tår och rösta på mig!!! Nu är det bara den sketans långa väntan kvar, jag kommer näst intill dö!!!
.
.
Fred på jorden och kärlek till människorna! Vi ses!

Hot Fudge

I morgon börjar en ny fas i livet! Dags att vara vegetarian för si så där 30 dagar! Undrar verkligen hur det kommer att gå! Det känns inte som att det kommer att bli så jobbigt men jag vet ju inte. Tänk när mamma laga super god mat, som innehåller kött, då är det lite surt kanske, och en annan nackdel blir att jag måste laga all mat själv?!? Men det kan det vara värt. Slå ett slag för djurhandeln, som jag inte vet så mycket om men vad jag har nys om är den inte alltid så trevlig. En gång på en bussutflyckt till Tyskland stannade vi på en rastplats där en lastbil lastad med grisar också stannat. Den synen räcker för att tycka synd om de stackars grisarna, så vi går inte mer in på det!

RSS 2.0